Velg ditt lokale eventbyrå

18. september 2018
Posted in Event
18. september 2018 Magnus

Velg ditt lokale eventbyrå

Et kortreist event, er et godt event

At Romeriksregionen er i enorm vekst er det liten tvil om, og det er noe vi i MASSIV virkelig har fått føle på etter at vi tok valget om å flytte fra Oslo og hjem til «flisbyen» Lillestrøm. For Romerike har virkelig tatt oss godt imot, og mye av grunnen til det er at man verner om sine egne, men også det faktum av at bedriftsledere vil utnytte tiden sin mest mulig effektivt. Da er det å være et steinkast fra hverandre en stor fordel for alle parter.
Som eventbyrå leverer vi i MASSIV gjennomføring av alt fra små ledersamlinger til store eventer på flere tusen deltakere. Så om det er kick-off, kurs & konferanse, teambuilding eller bankett sitter det en gjeng med enorm erfaring på gjennomføringen av eventet mitt i hjertet av Lillestrøm.
Våre ansatte har bred erfaring innenfor både kurs & konferanse så vel som event, og er klare for å bistå enten dere er en nyoppstartet bedrift med noen titalls ansatte, eller en veletablert bedrift på flere hundre har vi erfaringen som skal til for at dine samlinger blir vellykkede arrangementer som gir positive ringvirkninger i tiden som følger.
Å ta en prat med «nabo’n» er ofte en hyggelig opplevelse, og det også være når dere tar kontakt med oss. Det er aldri noen forpliktelser forbundet med å ta en prat om mulighetene vi kunne skapt sammen, og de er det mange av! Tross alt, et kortreist event, er et godt event.
Så i stedet for å stikke hodet over hekken for å hilse på nabo’n, send oss en melding i kontaktskjemaet under og vi hører fra oss plutselig.

Ikke stikk hodet over hekken for å hilse på nabo’n,
stikk innom eller send en forespørsel så tar vi en prat!
Daniel Hamnes – Daglig Leder

, ,