MASSIV re-signering for LSK

28. mars 2019
Posted in Mixed
28. mars 2019 Magnus

MASSIV med nye bidrag i lokalsamfunnet

Ny sponsoravtale signert

Lillestrøm Sportsklubb og eventbyrået MASSIV signerer ny og forbedret avtale for 2019 sesongen med opsjon på en ytterligere sesong. Avtalen er omfattende, og vil sikre Åråsen-publikummet en økt profesjonalitet rundt det eventet som er en fotballkamp.
«Som det eneste eventbyrået i Lillestrøm er det viktig for MASSIV å støtte opp rundt aktivitet og opplevelser i byen. Her har LSK en særstilling som byens mest kjente opplevelsesarena.»
– Daniel Hamnes, Daglig Leder i MASSIV AS
I tillegg til å fortsette samarbeidet fra 2018 med FANZONE, som i år flyttes til Torvet i Lillestrøm, vil MASSIV være en aktiv partner som vil bistå klubben med en rekke ulike aktiviteter gjennom hele sesongen. Først sammen med Lillestrøm Kultursenter på vår LSK Kick-Off denne fredagen.

LSK er en bauta i norsk fotball!
Daniel Hamnes – Daglig Leder, MASSIV AS

Hamnes forteller at sportsklubben skal få dra god nytte av å ha MASSIV med på laget.
«LSK er en bauta i norsk fotball og etter 45 sammenhengende år i toppen gir klubben enormt mye erfaring i å arrangere kamper. Vi tror samtidig det er rom for noen endringer som tar klubben enda et steg videre, i første omgang med VIP-konseptene.
Vi ser hvilket enormt arbeid Kanarifansen legger ned om dagen, og ønsker å være med å støtte oppom det engasjementet som er i byen rundt LSK.»
Lillestrøm Sportsklubb er henrykte over å ha MASSIV med seg som eventpartner i året som kommer, og håper det vil være med på å øke kampdagsopplevelsen for store og små.

Å få på plass denne avtalen var viktig for LSK,
Det sikrer profesjonalitet rundt matchene,
og ikke minst øker kampdagsopplevelsene både på stadion og i byen.
Vi tror de planene vi har sammen med MASSIV vil være med på å gjøre Åråsen til et enda mer ettertraktet opplevelsestilbud for store og små.

Espen Søgård – Salgssjef, Lillestrøm Sportsklubb

, ,