Olympiske Leker

Antall Personer: 20-150

Loading...

THERE CAN ONLY BE ONE CHAMPION.

Fremmer samhold og kreativitet
Konkurranse uten å bli svett
Varierte og morsomme aktiviteter

Hva som inngår i pakken:

  • Prosjektleding
  • Aktivitetspersonell
  • Olympiske aktiviteter
  • Medaljesermoni
  • Fotograf som dokumenterer prestasjonene

Endre antallet og få en ny pris med en gang.

Kr
Kr
Kr
Kr

MASSIV teambuilding
på sitt beste.

Få ting samler en nasjon like mye som når idrettsheltene skal ut og kjempe og edelt metall under den olympiske ild. Dette har vi videreført ut til bedriftsnorge med våre Olympiske Leker!

Olympiske Leker er skreddersydde teamuildingsaktiviteter satt i et kjent og kjært univers for menig mann og kvinne ute i vårt langstrakte land. Mulighetene i et olympisk univers er mange og varierte, både i oppgaver men også i innpakning. Olympic Games skal være mer enn bare teambuilding, det skal være en opplevelse som blir husket. Da er det viktig at universet rundt står i stil med oppgavene, enten det er dekor eller den fryktede dopingkontrollen.

«SJELDENT HAR FLERE NORSKE UTØVERE BLITT TATT I DOPING SAMTIDIG.»

Alle oppgavene og aktivitetene er skreddersydd til å kunne fungere både innendørs og utendørs og tilpasses hver enkelt bedrifts behov og ønsker. Med et arsenal av varierte aktiviteter bygger vi de olympiske lekene akkurat så krevende, fysisk & psykisk, som din bedrift ønsker. For det er ikke alltid slik at de mest andpustne er de med størst utnytte av teambuildingsaktivitetene.
Sammen skaper vi «The best olympic games ever» for din bedrift!

Se lignende pakker: