Braksuksess for GEVIR Lillestrøm!

20. mars 2018
Posted in Brand
20. mars 2018 Magnus

Re-Branding

Fra skadeskutt, til fritt vilt!

Som et av Lillestrøms mest legendariske utesteder var Klimt et godt innarbeidet utelivskonsept og i sin tid byens første kaffebar og moderne diskotek. Men som med alt annet må man til tider forandre for å bevare, og utvikle konseptet for å stå sterkere rustet i tiden som kommer. Vi i Massiv har lenge levert underholdningsinnhold til Klimt og ble en naturlig samarbeidspartner da tiden var kommet for å re-brande en av byens mest kjente merkevarer.

Noen ganger må man ta drastiske grep,
men vi ønsker med dette å forandre,
for å bevare!
Magnus Rebbestad – MASSIV AS

Vårt forslag var drastisk, vi ønsket totalrenovere hele lokalet, skape et nytt konsept og introduserte et nytt navn. Tanken var enkel, folk går ut for å komme seg vekk fra hverdagens tjas og mas, og for å kunne slå seg løs. Det skulle rett og slett bli fritt vilt! Med veggene kledd med materialer fra en låve på Råde, bygget i 1820 og med afterski-musikk over høytallerene er i dag Gevir et av Lillestrøms mest populære steder for alle aldre. Et sted man kan sette seg ned og spille brettspill med gode venner, eller la rockefoten lede an og danse på bordene.

Med en omsetningsøkning ingen kunne drømt om da vi i Massiv «Brand-stormet» rundt  endringene fra Klimt til Gevir, og en sikret fremtid for en hjørnesteinsbedrift i vår egen bakgård må vi kunne si oss godt fornøyde med den innsatsen våre ansatte, samarbeidspartnere og ildsjeler har lagt ned for å skape det stedet vi i dag tar årets første utepils på.

«Skål!»

, , , ,