Hvordan skape en god bedriftskultur?

13. november 2018
Posted in Event
13. november 2018 Magnus

Skap et sted folk ønsker å jobbe

Sett bedriftsprofilen gjennom gode opplevelser

Det å skape en bedriftskultur som varer kan være en utfordring for enhver arbeidsgiver. For i en digital tidsalder hvor vi ser hva bedrifter som Google, Apple, Amazone og Virgin gjør for å bygge kultur, er det å motivere, forene og inspirere de ansatte vanskeligere enn noen gang. For hvordan skal man kunne få de ansatte til å være stolte av jobben sin, dele glimt av en utrolig hverdag i sosiale medier og samtidig sørge for en sterk rekruttering?

We Motivate,
We Unite,
We Inspire!
MASSIV AS

Opplevelser sammen med «laget» er som regel den beste løsningen, for om man skal bygge et vinnerlag er laget nødt til å ha gode relasjoner og vite hvor de har hverandre til en hver tid. Dette er ikke noe som alene skjer gjennom kaffepraten på pauserommet, men gjennom kurs & konferanse, teambuilding eller festligheter.
Gjennom mange år har vi sett effekten av helhetlige eventer som motiverer, forener og inspirerer ansatte i alle mulige bedrifter, men å skape en effektfull samling er ikke gjort i en helomvending. Det krever kjennskap til alt fra tilgjengelige lokaler, underholdning, og foredragsholdere, til dekor, tematikk og oppbygging. Som eventbyrå er det vår oppgave å sikre deg et godt og helhetlig event som vil være en mulighetsarena for videre utvikling, både av bedriftskulturen, de ansatte og de resultater dere som bedrift har satt dere som mål.
Gode opplevelser sammen er nøkkelen til suksess, enten det i idretten, i et romantisk forhold eller i en bedrift eller organisasjon. Så la oss sammen låse opp døren og skape en god bedriftskultur som setter spor i tiden som kommer.
Ønsker du en uforpliktende prat med en av våre mulighetsskapere?

,